Vinterløpet 2004

Lørdag 14. februar var det igjen klart for Vinterløpet til Toten og i alt 14 biler stilte til start på Frysja. Av disse var det flere fra den yngre garde og det er spesielt moro!

Løypa gikk i hovedsak på småveier over Hadeland i et praktfullt vintervær – nærmest påskestemning! Underveis skulle deltagerne løse noen oppgaver. Vel fremme ved Lygnaseter var det tid for lunsj. Aktiviteten for å få løst oppgavene var stor og samarbeidet på topp.

Etter lunsj gikk turen videre til Toten og lørdagens løype ble avsluttet med førerprøve på bane og hesteskokast. Førerprøven gikk ut på at man skulle kjøre en runde på idealtid. Om kvelden var det hyggelig samvær med en bedre middag på Sillongen Toten Hotell.

Søndag opprant med det samme fine været. Dette var dagen alle hadde gledet seg til, for nå skulle kjøreferdighetene virkelig testes. Toten Gammalbilklubb v/Stein Østby hadde sørget for en flott brøytet bane og sikkerheten ble godt ivaretatt.

Spesielt hyggelig var det at det kom mange deltagere fra lokalklubben for å delta på banekjøringen, samt en god del tilskuere. Kjøringen ble vel gjennomført og om man var 20 eller 70 år spilte ingen rolle, alle hadde det moro!

Stor var overraskelsen da det ankom 7-8 gamle traktorer og en skurtresker som avsluttet kjøringen med en kortesje på banen.

Hele arrangementet sluttet med en bedre lunsj på hotellet. Alle var skjønt enige om at dette hadde vært en fin opplevelse med stor stemning fra start til mål!

En stor takk til Toten Gammalbilklubb som gjør det mulig for oss å få til et slikt arrangement!