Styrkeprøven 2024

Norsk Veteranvogn Klubb vil med dette invitere til den 39. utgaven av Styrkeprøven 1.-4. august 2024I løpet av de årene løpet har vært arrangert har alle deltakerlandene hatt som mål å presentere sine respektive land.  I Norge har vi nå kommet til landets sørligste punkt, Lindesnes!

Lindesnes ligger midt på det «blide Sørland», et av Norges vakreste og viktigste ferieområder.  Dette området vil vi også gjerne vise dere!

Løpet vil gå både langs kysten og litt inn i landet.  Vi skal innom et par typiske hvitmalte sørlandsbyer, og vi skal besøke noen av områdets severdigheter og museer med kultur og industrihistorie.

Hvor? Som utgangspunkt for løpet bruker vi Lindesnes havhotell, et flott hotell som ligger midt i havgapet. Hotellet ligger i tettstedet Spangereid, ca 65 km fra Kristiansand. Stedet er landskjent for sin restaurant «Under», Norges eneste serveringssted under havflaten, tegnet av arkitektkontoret Snøhetta. Spangereid ligger 382 km fra Oslo. Det er meget gode veier. Og om man har ferie til gode kan de gamle Sørlandsveiene kjøres, men da tar turen noen dager.

Det går 2 ferger til Kristiansand fra Hirtshals i Danmark, Color Line og Fjord Line. Det er mulig å nå disse fra Sverige ved først å ta ferge Göteborg-Fredrikshavn, for deretter å kjøre til Hirtshals (48 km). Det går også ferger fra Strömstad til Sandefjord.

Løpet er åpent for kjøretøyer i alle klasser, produsert før 1926. Alle T-Forder er invitert uansett årgang.

Påmelding

Spørsmål besvares på tlf. +47 95 74 70 72. Her kan eventuelle problemer med påmelding også løses.

Foruten å bo på hotellet kan man bestille bobilparkering.  Vi har reservert plasser.  Om man bor i bobil, i hytte eller hjemme må man likevel delta på fellesmåltidene på hotellet om kveldene og betale for lunsjer og severdigheter under løpet.

Det er organisert hengerparkering i nærheten, men kjøretøyene vil være parkert på kaien utenfor hotellet under hele løpet.  Husk å krysse av for henger.

Påmeldingsfrist er 01.05.2024.  Påmeldingene vil bli akseptert fortløpende, men er ikke gyldige før betaling for løpet er innbetalt, senest 01.05.2024.  Så meld dere på raskest mulig.  Vi har en grense på 80 deltakere.

Etter fristen gjelder vanlige avbestillingsregler for reiselivsbransjen for tilbakebetaling ved mulig avmelding.

Arrangør: Agder Motorhistoriske Klubb og Norsk Veteranvogn Klubb i samarbeid med Vest-Agdermuseene

Påmelding finner du <HER>.

Dato

01. aug 2024
Bli medlem

Neste arrangement

Ingen arrangement funnet!

Logg inn


 

 

 

   

 

 

 

 

Bli Grasrotgiver i dag!

Send SMS med
«Grasrotandelen 975716392»
til 60000