Messingtrippen 2014

Messingtrippen 2023

Denne gang åpner vi for kjøretøy fram til 1940. Sunde Fjord Hotel AS, på Eidsnes blir basen under treffet. Praktfull beliggenhet med utsikt over Storfjorden, Hjørundfjorden og Sunnmørsalpene.

Fredag: Tur til Langevåg, før vi kjører til Ålesund sentrum. Lunch på Fjellstua med flott utsikt over byen. Etter lunch blir det guidet byvandring i Ålesund. Middag på hotellet om kvelden. Tur på ca 6-8 mil.

Lørdag: Tur til Skodje i naturskjønne omgivelser. Ca 6-8 mil. Vi skal besøke det nye klubbhuset til Storfjordens Automobil Klubb. Der blir det omvisning, lunch for deltakere på løpet, og salg av kaffe og kaker for alle. Hotellet er reservert, men hver enkelt må bestille rom der selv.

Detaljene for kostnadene er ikke klare, men deltageravgift som dekker løpskostnadene og inkluderer lunsj lørdag blir ca kr 1000,-. Hotellrom torsdag til søndag og middager fredag og lørdag samt lunsj fredag vil bli ca kr 8000 for to personer.

Beløpene bekreftes senere til dem som ønsker å delta. Det vil selvsagt bli anledning til å delta bare på deler av arrangementet etter avtale.

Frist for påmelding på Messingtrippen er 01.05.2023 til Karen Gissinger, tlf. 905 36735 eller mail karen.gissinger@posten.no.
Kontaktopplysninger til hotellet er mail@sundefjordhotel.no eller på telefon 70198585.

Last ned Invitasjon her >