Så ble det jul igjen på Frysja

I alt 65 personer fant veien til Frysja på klubbens Julemøte 15. desember.

Gyldne skiftenøkkel

Formann Bjørn G. Johannesen ønsket velkommen og benyttet samtidig anledningen til å dele ut klubbens utmerkelse for 2015 – Den Gyldne Skiftenøkkel – som tilfalt Jon Eiler Myklestad. Jon har i en årrekke jobbet på Ekebergmarkedene i tillegg til at han har stilt som postmannskap på løp uttallige ganger. Gratulerer!

Det var gratis servering denne kvelden; julekaker og gløgg skaper stemning. Men programmet inneholdt mer enn kaker og gløgg. I tråd med våre tradisjoner var Helge Johansen på plass med sin store 16 mm filmfremviser og en diger rull med nostalgiske filmer. Her var som vanlig noe for enhver smak – filmer fra bilens barndom blir vi aldri lei av.

PepperkakebilUtlodning er også en del av programmet, et rikholdig gevinstbord fristet til stort loddsalg. Pepperkakebilen laget av Silje Lie Skåtøy, var som vanlig på plass.

En slik fest gjør seg ikke selv; festkomiteen bestående av Anne Kjær og Inger Karin Lie samt månedens vert Egil Otter var ansvarlig for gjennomføringen av denne kvelden. I tillegg takker klubben alle de som sto for kakebakingen, og frukt som ble spandert av brødrene Patricksson.