gmm varna 2017

En vellykket dag til tross for trøbbel

gmm varna 2017

Lørdag ble årets GMM avholdt under navnet GMM-Varna. Og etter stemningen å dømme kan kanskje den klassiske «alle var enige om at det hadde vært en vellykket dag» brukes. 

Litt vanskelig var det for tidtakere da heatene i 3.omgang ble stokket om; ingenting passet med de ferdigtrykte tidtakerskjemaene. Værre da det ble kjørt 6 biler i 4. omgang, uten at de 5 tidtakerne hadde fått beskjed på forhånd. Men de greide den også.

Det ble registrert to forbikjøringer utenfor sonen. De to synderne fikk da selvsagt 20 sek tilleggstid i den omgangen. Den straffetiden vil bli øket neste år.

Ille med en bil som tok fyr, men all ære til sikkerhetsmannskapene som var på plass med brannslukker nesten med det samme. Forhåpentligvis ble ikke skaden for omfattende, og kanskje er bilen snart på veien igjen.

En stor takk til alle frivillige funksjonærer. Uten dem, intet løp. Håper alle syntes det var en var anvendt dag – det var ihvertfall en dag utenom det vanlige…?

Premieutdeling vil skje på Motorsportgruppas møte på Frysja i oktober. Da får også Helges film fra stevnet urpremiere.

Neste bilsportstevne for «våre aldersklasser» blir banekjøring på Rudskogen under stevnet Asfalt Classic lørdag 12. august. Dette er ikke en konkurranse, men hvis vi blir mange nok får vi kanskje kjøre hele banen rundt.  Lørdagen etter, den 19. august, er det igjen bakkeløp på Vassum.

Klikk her for resultater:
– GMM 2017 Resultater

Klikk her for bilder:
– Bildegalleri – GMM-Varna 2017