Ekebergmarkedet våren 2016

Årets første Ekebergmarked ble avholdt i strålende sol, noe publikum og utstillere viste å sette pris på. 463 utstillere møtte opp, og motorrelaterte stands dominerer fortsatt. 

Hovedtyngden av utstillerne kom allerede fredag ettermiddag og rigget opp sine stands. Lørdag var markedet godt besøkt, og det ble registrert over 2800 parkerte biler på oppmerkede områder. Publikum og utstillere så ut til å storkose seg, men på grunn av det fine og varme været gikk dessverre salgskioskene tomme for mineralvann på ettermiddagen til tross for supplering av varer.

Politiet var svært godt fornøyd med organiseringen av markedet. Dessverre er det noen som kommer til markedet for å feste og forstyrre andre om natten, men det er ikke det dette markedet er til for. Så dette vil bli slått hardt ned på i fremtiden. Klubben ønsker at alle utstillere skal være fornøyde med oppholdet på Ekeberg.

Det var avsatt plass til ca. 40 klubber, en blanding av lokale klubber og merkeklubber. Også denne gangen var det et eget område for kjøp/salg og utstilling av klassiske kjøretøyer, 58 totalt.

Klubbens egen stand var godt besøkt, og alle nye medlemmer ønskes velkommen.

Nå er det bare drøye 4 måneder til neste marked, lørdag 17. september.

Bilder fra vårens Ekebergmarked finner du <her>.