Rally Oslofjord 2017

60 veteranbiler startet i dag fra Tyrigrava

Rally Oslofjord 2017

I år er det 60 år siden Rally Oslofjord ble arrangert. Arrangementet var det første veteranbilløpet i Norge med internasjonal deltagelse. KNA og NVK feirer begivenhetene med å gjenta løpet!

Rally Oslofjord er for veteranbiler og MC som er 30 år og eldre. Og i år er deltar hele 60 kjøretøy. Eldste kjøretøy er fra 1904 og yngste fra 1973. Hele 29 kjøretøy er fra perioden 1904 til 1926 og ca 40 forskjellige merker er representert. Alt fra sjeldne merker som Darracq, Brush og Jeffery til Ford og Fiat.

KNA og NVK overtok som nye eiere av Tyrigrava 2. mai. Det ble en fin ramme for starten på Rally Oslofjords 60-årsjubileum. Og det kommer til å bli mange arrangementer og aktiviteter på Tyrigrava i tiden som kommer, årets start på Rally Oslofjord bekrefter dette. Mange av deltakerne til årets Rally Oslofjord har gjennom et langt motorliv mange gode minner og fine opplevelser fra Tyrigrava. Det var derfor ekstra hyggelig å ønske både «gamle travere» og nye deltakere velkommen til denne historiske begivenheten.

< Les mer på www.kna.no >