Messingtur

Lier Bygdetun og Norsk Veteranvogn Klubbs «Messinggruppe» inviterer til Veteranvogn-dag på Lier Bygdetun søndag 22. august 2021.

Klubben arrangerer en kort kjøretur fra Lierskogen til Lier Bygdetun før oppholdet på bygdetunet. Vi vil være på bygdetunet i ca. 3 timer. Det serveres en enkel «pølselunsj» med kaffe og kaker til deltakerne. Etter oppholdet på bygdetunet vil vi besøke et lokalt medlem som har noe hyggelig å vise frem!

Fremmøte: Kl. 10.00-10.30 på Kiwi, Gamle Drammensvei 90, Lierskogen. Det er god plass for hengerparkering.

Start: Kl. 11.00. Vi kjører i mer eller mindre uorden til Lier bygdetun der vi skal ankomme 11.30. Våre biler blir parkert på egen plass inne på tunet.

Avreise: Vi tar felles avreise kl. 14.30 og kjører i kortesje til vårt nærboende medlem. Etter omvisningen er det fri ferdsel hjem eller tilbake til trailerparkeringen.

Deltakelse: Turen er primært åpen for alle kjøretøy eldre enn 1926, dog inkl. alle T-Forder. Men vi ser gjerne at eiere av kjøretøyer opp til 1930 melder sin interesse. Er det plass får også disse starte. Det er ingen startkontingent, men påmelding er viktig!

Påmelding: Pga. sommerferie er det vanskelig å bruke NVKs sekretariat. Påmelding skjer derfor direkte til Trygve Krogsæter, E-post trygve.krogsaeter@vikenfiber.no eller SMS til 95747072 (telefon virker ikke i sommer).

Frist: Vi vil gjerne ha påmeldingene innen 7. august.

Dette håper vi skal være en fin mulighet til å lufte våre eldste kjøretøy. Ikke alle kan reise til Molde og Messingtrippen, og Styrkeprovet er jo som bekjent avlyst. Vi håper mange har lyst å komme!

Arrangementskomite: Ragnhild Mizda, Eivind Daldorff og Trygve Krogsæter

 • 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Dato

22. aug 2021

Tid

10:00

Neste arrangement

Ingen arrangement funnet!

Logg inn